A DUBAI YACHT LIFE egy rendhagyó rendezvénysorozat a világ egyik legexkluzívabb helyszínén – Luxusyachtjaink fedélzetén

 A festői Dubai Marina és Business Bay kikötőiből mesebeli körutat megtéve, lebilincselő kikapcsolódási lehetőséget kínálunk

 Széleskörű VIP szolgáltatást nyújtunk a vendégeink számára, akiket egy rendhagyó, korábban soha nem tapasztalt világba repítünk, életük meghatározó élményéhez juttatva!

Gyere velünk és töltsd Életed egyik felejthetetlen élményét luxusyachtjaink egyikén, megfizethető áron!

Vár rátok az állandó napsütés,  a felhőtlen kikapcsolódás és a vízi sportok.

NYITÓBULI: 2021. OKTÓBER 30. SZOMBAT 16.00-20.00 

Programleírás: A Perzsa Öböl legszebb, Dubajhoz tartozó részein naplementében hajózunk végig 4 órán keresztül.

Minden jegy tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat:

Korlátlan italfogyasztás, profi dj, számtalan luxus kabin és mosdó, konyha hűtővel, napozó matracok, hatalmas tánctér, gyönyörű hostessek és profi crew vár a fedélzeten. 

Elhagyván a Dubai Marina csodálatos panorámáját, utunk során elképesztő látvány tárul elénk a legmagasabb épületek és hotelek egyedi építészeti remekműveinek köszönhetően. Dubaj partjai mentén hajókázunk, homokos strandok kísérik utunkat, mígnem a csodálatos Burj Al Arab felé vesszük az irányt. A legendás Palm Jumeirah szigetet hajózzuk körül, ahol a híres Atlantis hotel és élménypark is felbukkan előttünk és számos más látványossághoz visszük el vendégeinket! 

extra VIP szolgáltatást is kínálunk:  Kényelmetek fontos számunkra, ezért igény esetén transzfert biztosítunk számotokra mind a reptérre, mind a szálláshelyetek és a yachtjaink között. Válaszd a teljes körű transzfer szolgáltatásunkat tartalmazó opcióinkat (kisbusz, luxus limuzin, prémium kategóriás személyautó)  és egyéni igényeidnek megfelelően kérj tőlünk ajánlatot.

Golden Ticket: 620 AED /fő

VIP Golden Ticket: 1000 AED / fő, amely tartalmaz egy elkülönített privát asztalt és kényelmes ülőhelyet a yacht fedélzetén a  rendezvény során. A VIP rész összesen 8 fő kényelmes fogadására alkalmas, amely érdemes közösen érkező baráti társaságok, üzleti partnerek, családtagok együttes foglalására. 

  •  PRIVÁT VIP MOSDÓK HASZNÁLATA 
  • ELKÜLÖNÍTETT VIP ASZTALOK ÉS BŐRKANAPÉK A FEDÉLZETEN
  • EGYEDÜLÁLLÓ KILÁTÁS A VIP RÉSZRŐL 
  •  VIP JEGYEK KIZÁRÓLAG LIMITÁLT SZÁMBAN ELÉRHETŐEK! BIZTOSÍTSD BE HELYED TE IS!

#DubaiYachtLife -Megérdemled az igazi szabadságot!

Igen. Tartózkodásuk 2 éves kor alatt azonban kizárólag a hajó fedélzetének belsejében található Szalonban és a kabin belső területein engedélyezett, szülői vagy felnőtt gondozói felügyelet mellett. Minden 9 év alatti gyermek köteles a hajóút teljes időtartama alatt mentőmellényt viselni és folyamatosan egy felnőtt felügyelete alatt tartózkodni a hajón.

A kiemelt rendezvényeinkre váltott belépők megvásárlásával korlátlan italfogyasztás és snack áll vendégeink rendelkezésére, valamint további szolgáltatások vásárolhatóak a fedélzeten.

Városnézés, születésnapi bulik, csapatépítő tréningek és egyéb célra kibérelt hajók esetén víz és jég biztosítva van a vendégeink számára. Ezen felül pedig az egyéni igények szerint barbecue esttől kezdve esküvői tortákig számtalan opció közül választhatnak. Részletekért, hogy az adott megvásárolható program pontosan mit tartalmaz, kérem, érdeklődjenek emailben az info@specialguestsentertainment.com címen.

Mi Banana és Doughnut bérlését tudjuk biztosítani egyéni igények szerint, ezt a foglalás idején ELŐRE kell jeleznie a Kedves Utasnak.

Engedélyezzük továbbá más cégektől bérelt Jet Skik használatát. Figyelem! A Jetskizés kizárólag saját felelősségre engedélyezett. A tevékenység során felmerülő bárminemű balesetre semmilyen felelősséget nem vállalunk.

  • Dubai Marina
  • Business Bay

Hajóink a Dubai Marina és a Business Bay kikötőiből indulnak. Foglaláskor megerősítjük a vendégeink számára, hogy pontosan melyik kikötőben várjuk érkezésüket.

Igény esetén, vendégeink kényelmének érdekében, opcionálisan, luxus limuzinokkal biztosítunk transzfert. Foglaláskor lehetősége van minden kedves vendégnek kiválasztania a számára megfelelő opciót, és természetesen a szolgáltatás árait is megtekinthetik.

Akik saját autóval érkeznek a Marina Mallban található parkolóban találhatnak parkolót, vagy az utak mentén található parkolókban is hagyhatják autóikat.

 

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy 30 perccel a hajóút megkezdése előtt kezdjék meg beszállásukat a szükséges dokumentumok bemutatásával.

Egyik hajóskapitányunk illetve a személyzet több tagja is a Yacht Club vagy a Marina Mosque bejáratánál várja majd Önöket. (attól függően, melyik kikötőből indul a hajó).

Igen. Minden, külföldről érkező állampolgárnak kötelező hoznia magával az azonosítására szolgáló érvényes útlevelét. Minden helyi állampolgárnak pedig a helyi, érvényes, rezidens igazolványát kell magával hoznia.

A jegyek telefonon, vagy kinyomtatva is bemutathatóak / átadhatóak a személyzet számára, beszálláskor. Ezen felül minden kedves vendégnek hoznia kell magával a kinyomtatott, aláírt, angol nyelvű, szerződési feltételeket tartalmazó dokumentumot („Terms and Conditions for Passengers to Adhere at Sea while Onboard”) is a beszálláshoz! Ezt minden egyes vendég emailben, jegyvásárlását / hajóbérlését követően megkapja. 

 

Javasoljuk a kényelmes, nyári ruhákat, fürdőruhákat (különösen annak, aki fürödni is szeretne). Fürdőruhában érkezni nem lehet, kérjük mindenképp azt csak a fürdés idejére használják.

 Amennyiben privát hajóbérlés során vendégeskednek nálunk, javasoljuk az adott alkalomhoz illő viseletet (például esküvő esetén annak megfelelő öltözetet, stb). Kérünk minden egyes vendégünket, hogy a hajóhoz történő útjuk során, a kikötőt megközelítve a helyi szokásokat tiszteletben tartva öltözködjenek, kerüljék a kirívó viselkedést, öltözetet.

A vendégeink biztonsága és a yacht állapotának megőrzése érdekében vendégeinktől elvárjuk, hogy cipőiket levegyék beszálláskor, amelyekre természetesen vigyázunk a rendezvény alatt egy biztonságos, elzárt tároló dobozban. A rendezvény végén, a hajó elhagyásakor természetesen vissza adjuk mindenkinek.

Mentőmellény viselése kizárólag akkor kötelező, amennyiben a hajós kapitány viharos időjárás miatt felszólítja rá a vendégeket.

Elhagyván a Dubai Marina csodálatos panorámáját, utunk során elképesztő látvány tárul elénk a legmagasabb épületek és hotelek egyedi építészeti remekműveinek köszönhetően. Dubaj partjai mentén hajókázunk, homokos strandok kísérik utunkat, mígnem a csodálatos Burj Al Arab felé vesszük az irányt. A legendás Palm Jumeirah szigetet hajózzuk körül, ahol a híres Atlantis hotel és élménypark is felbukkan előttünk.

A Parti Őrség jelenti számunkra azt, amennyiben negatív időjárási viszonyok miatt veszélybe kerülhet az út. Ezt azonnal kommunikáljuk vendégeink felé emailben.

Ilyenkor általában egy alternatív, biztonságosabb utat választunk, amennyiben lehetőség van rá.

Amennyiben erre nincs lehetőség, akkor egy másik időpontot egyeztetünk a vendégekkel.

Ez szubjektív. Javasoljuk vendégeinknek, hogy a hajókázás előtt ne egyenek gyümölcsöt, inkább kenyeret és a fedélzet legfelső szintjén tartózkodjanak, mindig a menetiránynak megfelelően tartsák tekintetüket.  A hajóskapitány indulás előtt tengeri betegség ellen gyógyszert kínál annak, aki igényli.

Természetesen igen! Foglaláskor ugyanakkor vegye mindenki számításba azt, hogy általában ez a nyári időszakban este 7 óráig, téli időszakban délután 5 óráig engedélyezett!

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy minden egyes foglalás végleges, és nem visszatérítendő. Természetesen (lásd az Általános Szerződési Feltételeket) időben történő értesítés esetén van lehetőség a bérlést egy későbbi időpontra áttenni. A kiemelt rendezvényeikre megvásárolt belépőjegyeket azonban nem lehet másik alkalommal felhasználni!

Amennyiben a rossz időjárási viszonyok következtében marad el a rendezvény: természetesen új időpontot (akár aznap) jelentünk be, amikor biztonsággal megtartható a rendezvény. Amennyiben felhős az ég, esik az eső, alacsonyabb a hőmérséklet vagy enyhén fúj a szél, természetesen megtartásra kerül a rendezvény/hajóút.

A dubaji hatóságok legszigorúbb feltételeinek megfelelően minden egyes luxus yacht rendszeres vizsgálatokon esik át, bármilyen nemű műszaki és biztonsággal kapcsolatos esetleges problémát kiküszöbölendő.

A teljes út során a hajó, a személyzet és minden egyes vendég biztosítva van a cég által! Az extra programok, szolgáltatások (jetski, transzfer stb.) esetén a szolgáltatást biztosító vállalkozó által biztosítva van a vendég!

Javasoljuk mindenki számára, hogy fejenként legfeljebb egy db táskát, hátizsákot hozzon magával minden kedves vendég. Fontos felhívnunk figyelmüket arra, hogy minden, Önök által hozott értékért a vendégek vállalnak felelősséget. A hajókázás során bárminemű elveszett értéktárgyért, sérülésért nem vállalunk felelősséget. FIGYELEM! Más személy bántalmazására alkalmas szúróeszközöket (kés, bicska stb.) és indokolatlan tárgyakat (üvegek, átlagosnál nagyobb méretű felszerelések: nagyméretű gumimatrac stb.) elkobzunk beszálláskor.